Klaas Gubbels, Unieke Schildering op keramiek, stilleven - Verkocht

Klaas Gubbels, Unieke Schildering op keramiek, stilleven kopen? Bied vanaf 275!
Klaas Gubbels, Unieke Schildering op keramiek, stilleven kopen? Bied vanaf 275!Klaas Gubbels, Unieke Schildering op keramiek, stilleven kopen? Bied vanaf 275!Klaas Gubbels, Unieke Schildering op keramiek, stilleven kopen? Bied vanaf 275!Klaas Gubbels, Unieke Schildering op keramiek, stilleven kopen? Bied vanaf 275!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Klaas Gubbels (1934)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Van Klaas Gubbels, deze bijzondere schildering op een vierkante schaal uit 1989. Het werk is op de achterzijde gesigneerd en gedateerd 1989. De schaal meet 28 x 28 cm. Er wordt een mooie plexiglazen standaard bij het unieke kunstwerk geleverd. Er is er maar één van gemaakt dus het is uniek! Op een bordeaux rode halve bol staat een witte kan tegen een grof geschilderede zwarte achtegrond. Wordt aangetekend verstuurd. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd4-5-2015 om 23:37
Eindtijd11-5-2015 om 23:37
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.