Klaas Gubbels/Walter Kerkhofs: Zeedruk Heden, Moonlight Baby - Verkocht

Klaas Gubbels/Walter Kerkhofs: Zeedruk Heden, Moonlight Baby kopen? Bied vanaf 100!
Klaas Gubbels/Walter Kerkhofs: Zeedruk Heden, Moonlight Baby kopen? Bied vanaf 100!Klaas Gubbels/Walter Kerkhofs: Zeedruk Heden, Moonlight Baby kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Maatschap Gubbels en Kerkhofs
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Zeer grote zeefdruk van Gubbels Kerkhofs Maatschap. De kortstondige samenwerking tussen Klaas Gubbels en Walter Kerkhofs, waarin zij zeefdrukken maakten in kleine oplage en op groot formaat, midden jaren 80. Zeer bijzonder werk.

Titel: Heden, Moonlight Baby
Jaartal: 1984
Afmetingen: 79 cm x 90cm   
Gesigneerd: Ja, handgesigneerd met potlood
Oplage: 7/10
Ingelijst: Nee
Materiaal: Zeefdruk op geschept papier


Conditie:
In perfecte staat.


Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden.
(Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.)

 

Verzendkosten:
Dit werk kan verzonden worden voor 10 euro in een koker/pakket. Afhalen kan in Diemen op afspraak tijdens kantooruren zonder extra kosten.
Aankopen bij de Veilingmeester kunnen, indien mogelijk, gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.
 

Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door de Veilingmeester op Kunstveiling.nl, tenzij nadrukkelijk anders is vermeld. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.
 

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

 

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Diemen, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Maatschap Gubbels en Kerkhofs

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48184 verkochte items
Alle items van deze verkoper (693)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 100,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:12-09-2012 om 12:42
Eindtijd:24-09-2012 om 12:42
Biedingen (1)
Diederik99
16 sep. / 17:40
€ 100
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.