• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

KOOR: Spray paint op doek, The inner city - Verkocht

KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 250,00

Vergelijkbaar item plaatsen
KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!
KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!KOOR: Spray paint op doek, The inner city kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44757 verkochte items
Alle items van deze verkoper (493)
  • Koor (1963)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Titel: The inner city
Jaartal: 2006
Afmetingen doek: 70 cm x 50 cm 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven (verso)
Materiaal: Spray paint op doek
Ingelijst: Nee, op spieraam
Conditie: In zeer goede staat, met wat lichte beschadigingen langs de randen van het doek.


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn. Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQSCH

 

ZZPOP

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Koor (1963)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (321)

Lid sinds 2010
44757 verkochte items
Alle items van deze verkoper (493)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 250,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:13-09-2017 om 12:31
Eindtijd:18-09-2017 om 19:31
Biedingen (1)
cangallery
17 sep. / 23:40
€ 250
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.