Jan Luyken - Kopergravure, De Slagh by Turnhout in de Jaere MDXCVII - Verkocht

Jan Luyken - Kopergravure, De Slagh by Turnhout in de Jaere MDXCVII kopen? Bied vanaf 35!
Jan Luyken - Kopergravure, De Slagh by Turnhout in de Jaere MDXCVII kopen? Bied vanaf 35!Jan Luyken - Kopergravure, De Slagh by Turnhout in de Jaere MDXCVII kopen? Bied vanaf 35!Jan Luyken - Kopergravure, De Slagh by Turnhout in de Jaere MDXCVII kopen? Bied vanaf 35!Jan Luyken - Kopergravure, De Slagh by Turnhout in de Jaere MDXCVII kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Jan Luyken (1649-1712)
TypePrenten voor 1900
Periode< 1800
TechniekGravure
DragerPapier
OnderwerpMilitair
IngelijstAlleen in Passe-partout
Afmetingen27.5 cm x 34 cm (h x b)
Passe-partout32 cm x 50 cm (h x b)
GesigneerdIn de plaat gesigneerd

Kopergravure door Jan Luyken, gemaakt ca. 1681-1700, van de slag bij Turnhout in 1597.LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Indien van toepassing op het aangeboden item zijn de volgende voorwaarden van kracht:

Bij ingelijst werk of werk in Passe-partout: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Bij werk in oplage:  Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

ConditieZeer Goed

De gravure is in zeer goede staat, wel wat vergeeld met een beetje vlekkerige randen. Het passe-partout heeft een scheur in de hoek linksboven en is aan vervanging toe. Vouwlijn in het midden, waarschijnlijk als oorspronkelijk uitgegeven.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jan Luyken (1649-1712)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48172 verkochte items
Alle items van deze verkoper (705)
Pinterest
50 cm
32 cm
34 cm
27.5 cm
Dit item is verkocht voor 40,25 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:10-11-2020 om 11:43
Eindtijd:17-11-2020 om 19:52
Biedingen (1)
willem00rebeek
12 nov. / 14:07
€ 35
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.