Krystyna Smiechowska - Krystyna Smiechowska: Litho, Situationisten, La Tombe du Soldat.. - Verkocht

Krystyna Smiechowska: Litho, Situationisten, La Tombe du Soldat.. kopen? Bied vanaf 35!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Krystyna Smiechowska: Litho, Situationisten, La Tombe du Soldat.. kopen? Bied vanaf 35!
Krystyna Smiechowska: Litho, Situationisten, La Tombe du Soldat.. kopen? Bied vanaf 35!Krystyna Smiechowska: Litho, Situationisten, La Tombe du Soldat.. kopen? Bied vanaf 35!Krystyna Smiechowska: Litho, Situationisten, La Tombe du Soldat.. kopen? Bied vanaf 35!Krystyna Smiechowska: Litho, Situationisten, La Tombe du Soldat.. kopen? Bied vanaf 35!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Krystyna Smiechowska (1935)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Deze lithografie is gemaakt door Ansgar Elde en twee andere kunstenaars met een voor ons helaas onbekende signatuur.

Uitgegeven door de kunstenaarsgroep, de Situationisten(Situationist International), die vooral bekendheid verwierven door hun steun aan de Studentenopstand in Mei 1968 te Parijs. Deze kunstenaarsgroep heeft verwantschap met DaDa, Cobra, Fluxus ea. Onder andere Asger Jorn/Constant waren verbonden aan deze groep. Gemaakt voor de opstand in mei 1968 van l’Union Nationale des Étudiants de France en gedrukt bij Michel Casse, de bekende uitgever/drukker in Parijs.

 

Titel: La tombe du soldat inconnu a-t-elle eté profanée?
Jaartal:  1968
Afmetingen blad: 50 cm x 65 cm 
Oplage: 19/50
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood
Materiaal:  Litho op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.
 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren bij Kunstveiling.nl in Amsterdam. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving.

 

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester_collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden)


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Krystyna Smiechowska (1935)


Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (362)

Lid sinds 2010
49801 verkochte items
Alle items van deze verkoper (284)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd12-8-2015 om 13:08
Eindtijd23-8-2015 om 17:08
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.