• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) - Verkocht

Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 200,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!
Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!Lambertus de Jong: Olieverf op doek, Zonder titel - Ingelijst (groot) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (247)

Lid sinds 2013
29757 verkochte items
Alle items van deze verkoper (47)
  • Lambertus de Jong (1919-2005)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger.

Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden speciale voorwaarden, waaronder een vaste toeslag van 10 euro per item. (Zie beschrijving).

Titel: Zonder titel
Jaartal: Onbekend
Afmetingen lijst: 112 cm x 112 cm 
Gesigneerd: Ja, handgeschreven (rechtsboven)
Materiaal: Olieverf op doek
Ingelijst: Ja, in originele houten lijst.
Conditie: In zeer goede staat.

Kleine beschadigingen aan lijsten en passe-partouts worden niet beschreven, tenzij een lijst een nadrukkelijke meerwaarde heeft. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Dit werk kan niet met de reguliere post verzonden worden. Bezorging met een koerier is mogelijk:

 

Bezorgkosten koerier:
Nederland: 40,00 euro incl. BTW (m.u.v. de Waddeneilanden en Zeeuws Vlaanderen)

België:

Vlaanderen: 100 euro incl. BTW

Wallonië: 170 euro incl. BTW

 

Voor zakelijke kopers is de BTW aftrekbaar. Meerdere aankopen kunnen gecombineerd worden.
 


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO, tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

  

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 200,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:11-12-2014 om 10:46
Eindtijd:21-12-2014 om 10:51
Biedingen (1)
Dutchart
21 dec. / 10:43
€ 200
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.