Leonor Fini - Elfje met kat

Leonor Fini - Elfje met kat kopen? Bied vanaf 99!
Leonor Fini - Elfje met kat kopen? Bied vanaf 99!Leonor Fini - Elfje met kat kopen? Bied vanaf 99!Leonor Fini - Elfje met kat kopen? Bied vanaf 99!Leonor Fini - Elfje met kat kopen? Bied vanaf 99!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Leonor Fini (1908-1996)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekEts
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen58 cm x 38 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageOplage 256/275
Dit kunstwerk is een ets, uit welk jaar dit werk kom is onbekend en is gesigneerd met potlood.

Leonor Fini was een Frans-Argentijnse kunstenaar geboren in 1908. Ze was bekend om haar surreële en fantastische kunstwerken, die vaak vrouwelijke personages tonen in ongewone situaties en omgevingen. Fini's werk is beïnvloed door de surrealistische beweging, maar ze ontwikkelde ook haar eigen unieke stijl en visie. Haar schilderijen zijn geaccentueerd door elegantie en verfijning, en tonen vaak een feministische boodschap. Leonor Fini was ook actief in het theater en de opera, en creëerde decorontwerpen en kostuums. Haar werk wordt gezien als belangrijk binnen de surrealistische kunstbeweging en blijft tot op de dag van vandaag inspireren.
ConditieZeer Goed

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd10-3-2023 om 15:00
Eindtijd18-3-2023 om 19:12
Openingsbod € 99
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieZwaag,  Nederland
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.