Diana van Hal - Linosnede, Sunface - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Diana van Hal - Linosnede, Sunface - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Diana van Hal - Linosnede, Sunface - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Diana van Hal - Linosnede, Sunface - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!Diana van Hal - Linosnede, Sunface - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Diana van Hal (1954)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal2003
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen60.5 cm x 87.5 cm (h x b)
Lijst83 cm x 113 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage4/23

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Diana van Hal (1954)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (1)

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (250)

Lid sinds 2013
30576 verkochte items
Alle items van deze verkoper (21)
Pinterest
113 cm
83 cm
87.5 cm
60.5 cm
Dit item is verkocht voor 57,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:28-08-2020 om 10:50
Eindtijd:06-09-2020 om 21:55
Biedingen (1)
mjt46
05 sep. / 23:04
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.