• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Guido de Waart - Linosnede, Two - Ingelijst - Verkocht

Guido de Waart - Linosnede, Two - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 50,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Guido de Waart - Linosnede, Two - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Guido de Waart - Linosnede, Two - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Guido de Waart - Linosnede, Two - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Guido de Waart - Linosnede, Two - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Guido de Waart - Linosnede, Two - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!Guido de Waart - Linosnede, Two - Ingelijst kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44627 verkochte items
Alle items van deze verkoper (454)
  • Guido de Waart (1931)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1971
TechniekHout/Linosnede
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen63.5 cm x 53 cm (h x b)
Lijst68 cm x 57.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage23/40

Herkomst: Particuliere collectie sinds 1985 (Aalsmeer)


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.   

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:    

QQPVO

ConditieZeer Goed

Het werk is in zeer goede staat. Het is echter wel verzakt in de lijst. Het glas zit erg los in de lijst en het is te adviseren het werk opnieuw in te lijsten.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Guido de Waart (1931)

Alle items van deze kunstenaar(5)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44627 verkochte items
Alle items van deze verkoper (454)
Pinterest
57.5 cm
68 cm
53 cm
63.5 cm
Dit item is verkocht voor 50,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:25-02-2019 om 17:36
Eindtijd:05-03-2019 om 20:49
Biedingen (1)
AndyKaye
05 mrt. / 20:43
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.