• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Armando - Litho, Der Kopf Rot (Zeer groot!) - Verkocht

Armando - Litho, Der Kopf Rot (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 200!
Armando - Litho, Der Kopf Rot (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 200!Armando - Litho, Der Kopf Rot (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 200!Armando - Litho, Der Kopf Rot (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 200!Armando - Litho, Der Kopf Rot (Zeer groot!) kopen? Bied vanaf 200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Armando (1929-2018)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1991
TechniekLitho
DragerPapier
StijlExpressionistisch
OnderwerpFiguren
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen160 cm x 120 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
OplageEA

Zeer grote litho van Armando van maar liefst 160 x 120 cm, met zijn typische "Kopf" voorstelling. Gezien het formaat heeft ophalen de voorkeur, maar het werk kan ook per koerier geleverd worden. 

Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieGoed

Het werk is in goede staat. Het bevat een lichte vouw aan de rechter onderzijde van het blad. Verder hier en daar vingerafdrukken en lichte oppervlakkige vlekjes.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 230,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:03-03-2020 om 17:05
Eindtijd:15-03-2020 om 20:05
Biedingen (1)
Arend
15 mrt. / 19:59
€ 200
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.