Eduard Steinberg - Litho, Memoire de la liberte - Verkocht

Eduard Steinberg - Litho, Memoire de la liberte kopen? Bied vanaf 60!
Eduard Steinberg - Litho, Memoire de la liberte kopen? Bied vanaf 60!Eduard Steinberg - Litho, Memoire de la liberte kopen? Bied vanaf 60!Eduard Steinberg - Litho, Memoire de la liberte kopen? Bied vanaf 60!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Eduard Steinberg (1937-2012)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1991
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen69 cm x 103.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage12/75
Litho door de Russische kunstenaar Eduard Steinberg. De litho werd in opdracht vervaardigd voor de serie Mémoire de la liberté, welke als geheel in 1991 werd tentoongesteld en gepubliceerd. Ter ere van de universele verklaring voor de rechten van de mens werd een grote groep internationale kunstenaars gevraagd een werk - met vrijheid als thema - te vervaardigen. Wij bieden nu diverse werken uit deze bijzondere serie aan. 
Literatuur: Mémoire de la liberté, les artistes imagent la liberté, Parijs: Gefrart-UNESCO, 1991. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Administratieve code:
QQSCH
ConditieGoed

Middenonder zit een lichte vlek (nauwelijks zichtbaar) in het zwarte gedeelte.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Eduard Steinberg (1937-2012)

RussischRussischAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (333 )

Lid sinds 2010
47123 verkochte items
Alle items van deze verkoper (669)
Pinterest
103.5 cm
69 cm
Dit item is verkocht voor 60,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:12-09-2018 om 12:50
Eindtijd:24-09-2018 om 22:25
Biedingen (1)
Morris14
24 sep. / 18:53
€ 60
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.