• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Jaap Weijand - Litho, Naakt in omhelzing - Verkocht

Jaap Weijand - Litho, Naakt in omhelzing kopen? Bied vanaf 125!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 100,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Jaap Weijand - Litho, Naakt in omhelzing kopen? Bied vanaf 125!
Jaap Weijand - Litho, Naakt in omhelzing kopen? Bied vanaf 125!Jaap Weijand - Litho, Naakt in omhelzing kopen? Bied vanaf 125!Jaap Weijand - Litho, Naakt in omhelzing kopen? Bied vanaf 125!Jaap Weijand - Litho, Naakt in omhelzing kopen? Bied vanaf 125!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44618 verkochte items
Alle items van deze verkoper (462)
  • Jaap Weijand (1886-1960)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
TechniekLitho
DragerJapans Papier
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen60 cm x 48.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Bijzondere en zeldzame litho van Jaap Weijand met een even zo bijzondere voorstelling van een naakt welke omarmd wordt door een donker gestalte. Werk is op dun gekleurd papier gedrukt. Gesigneerd in potlood en in de druk.


Bevestigd op stevig onderblad.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.


Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 


Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQRON

ConditieGoed

De drager van het werk is vlekkerig, doch valt het in het beeld minder op dan op de rand.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Jaap Weijand (1886-1960)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44618 verkochte items
Alle items van deze verkoper (462)
Pinterest
48.5 cm
60 cm
Dit item is verkocht voor 100,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-08-2018 om 11:51
Eindtijd:29-08-2018 om 10:30
Biedingen (1)
Ars-gratia-artis
29 aug. / 08:44
€ 100
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.