Eduard Steinberg - Litho, Z.T. Memoire de la liberte - Ingelijst (Groot) - Verkocht

Eduard Steinberg - Litho, Z.T. Memoire de la liberte - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Eduard Steinberg - Litho, Z.T. Memoire de la liberte - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!Eduard Steinberg - Litho, Z.T. Memoire de la liberte - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!Eduard Steinberg - Litho, Z.T. Memoire de la liberte - Ingelijst (Groot) kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Eduard Steinberg (1937-2012)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Jaartal1991
TechniekLitho
DragerPapier
IngelijstIngelijst
Afmetingen68.5 cm x 103 cm (h x b)
Lijst109.5 cm x 142 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage13/75

Deze litho werd in opdracht vervaardigd voor de serie Mémoire de la liberté, welke als geheel in 1991 werd tentoongesteld en gepubliceerd. Ter ere van de universele verklaring voor de rechten van de mens werd een grote groep internationale kunstenaars gevraagd een werk - met vrijheid als thema - te vervaardigen. Wij bieden nu diverse werken uit deze bijzondere serie aan. 

Literatuur: Mémoire de la liberté, les artistes imagent la liberté, Parijs: Gefrart-UNESCO, 1991.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Eduard Steinberg (1937-2012)

RussischRussischAlle items van deze kunstenaar (0)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (333 )

Lid sinds 2010
47123 verkochte items
Alle items van deze verkoper (669)
Pinterest
142 cm
109.5 cm
103 cm
68.5 cm
Dit item is verkocht voor 115,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:06-01-2021 om 15:52
Eindtijd:17-01-2021 om 20:26
Biedingen (1)
Rex2205
14 jan. / 19:41
€ 100
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.