Lot met o.a. Paul van Dam: Houtsnede, Boerderij in de winter - Verkocht

Lot met o.a. Paul van Dam: Houtsnede, Boerderij in de winter  kopen? Bied vanaf 20!
Lot met o.a. Paul van Dam: Houtsnede, Boerderij in de winter  kopen? Bied vanaf 20!Lot met o.a. Paul van Dam: Houtsnede, Boerderij in de winter  kopen? Bied vanaf 20!Lot met o.a. Paul van Dam: Houtsnede, Boerderij in de winter  kopen? Bied vanaf 20!Lot met o.a. Paul van Dam: Houtsnede, Boerderij in de winter  kopen? Bied vanaf 20!Lot met o.a. Paul van Dam: Houtsnede, Boerderij in de winter  kopen? Bied vanaf 20!Lot met o.a. Paul van Dam: Houtsnede, Boerderij in de winter  kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Paul van Dam
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1900 t/m 1944
GesigneerdHandgesigneerd

Lot met 5 werken, waaronder 3 linosnedes van bloeiende cactussen, een kleurenets van een vaas met zonnebloemen van A. Zonneveld en deze houtsnede van Paul van Dam:

Titel:  Boerderij in de winter
Jaartal:  Onbekend
Afmetingen blad: 49,5 cm x  38 cm (afmetingen beeld: 39,5 cm x 29 cm)
Oplage: Onbekend
Gesigneerd: Ja, met een atelierstempel  in de druk (linksonder)
Materiaal: Houtsnede op geschept papier
Ingelijst: Nee
Conditie: Het beeld is in prima staat; in de rand rondom het beeld zitten kleine vochtplekjes en onderin is het papier beschadigd (zichtbaar op de foto)

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.  Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.
 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren bij Kunstveiling.nl in Amsterdam. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving.

 

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester_collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden.)


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

  

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Paul van Dam

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (348)

Lid sinds 2010
48063 verkochte items
Alle items van deze verkoper (695)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 35,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:09-04-2015 om 10:31
Eindtijd:19-04-2015 om 10:31
Biedingen (4)
Hanneke74
19 apr. / 10:26
€ 35
biekartj
17 apr. / 10:41
€ 30
RS1
16 apr. / 23:57
€ 25
biekartj
16 apr. / 19:36
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.