Pieter Giltaij - Lot met twee houtskooltekeningen, Landschap met boerderij - Verkocht

Pieter Giltaij - Lot met twee houtskooltekeningen, Landschap met boerderij kopen? Bied vanaf 1!
Pieter Giltaij - Lot met twee houtskooltekeningen, Landschap met boerderij kopen? Bied vanaf 1!Pieter Giltaij - Lot met twee houtskooltekeningen, Landschap met boerderij kopen? Bied vanaf 1!Pieter Giltaij - Lot met twee houtskooltekeningen, Landschap met boerderij kopen? Bied vanaf 1!Pieter Giltaij - Lot met twee houtskooltekeningen, Landschap met boerderij kopen? Bied vanaf 1!Pieter Giltaij - Lot met twee houtskooltekeningen, Landschap met boerderij kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Pieter Giltaij (1916)
TypeTekening / Aquarel
Periode1945 t/m 1999
TechniekHoutskool
DragerPapier
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen42 cm x 55 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:    


QQRL 

ConditieGoed

Beide bladen bevatten wat lichte kreukjes en vlekjes door de gebruikte techniek

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 20,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-12-2018 om 13:08
Eindtijd:25-12-2018 om 20:48
Biedingen (5)
tverbeek
25 dec. / 11:26
€ 20
Toont
25 dec. / 11:26
€ 15
tverbeek
25 dec. / 10:38
€ 10
Toont
25 dec. / 10:38
€ 5
Toont
24 dec. / 21:51
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.