• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Various artists - Lot: Ruim 200 singeltjes van voornamelijk 80er jaren - Verkocht

Various artists - Lot: Ruim 200 singeltjes van voornamelijk 80er jaren kopen? Bied vanaf 50!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 46,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Various artists - Lot: Ruim 200 singeltjes van voornamelijk 80er jaren kopen? Bied vanaf 50!
Various artists - Lot: Ruim 200 singeltjes van voornamelijk 80er jaren kopen? Bied vanaf 50!Various artists - Lot: Ruim 200 singeltjes van voornamelijk 80er jaren kopen? Bied vanaf 50!Various artists - Lot: Ruim 200 singeltjes van voornamelijk 80er jaren kopen? Bied vanaf 50!Various artists - Lot: Ruim 200 singeltjes van voornamelijk 80er jaren kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (13)

Lid sinds 2020
621 verkochte items
Alle items van deze verkoper (72)
  • Various artists
TypeVinyl
Periode1945 t/m 1999
TypeSingle
StijlOverig
UitgaveOverig
Een tas vol singeltjes uit de jaren 80 (voornamelijk) .

Zie foto's voor een impressie van een deel van de partij. Ook nog zo'n 25 singels zonder hoes. (extra).

Partij is verder niet op waarde nagekeken. Conditie is nagekeken steeksproefsgewijs en zeker het vinyl is in een prima conditie.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (ivm Corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.


ConditieZeer goed (VG+/VG)

Vinyl van de singles is in het algemeen in zeer goede staat (Steekproefsgewijs bekeken) . De hoezen zijn in goede staat, maar natuurlijk ook wel eens met een vouw of iets dergelijks. In ieder geval duidelijk geen vocht bij geweest en geen intensief gebruikte collectie.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Various artists

Alle items van deze band of artiest(7)
Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (13)

Lid sinds 2020
621 verkochte items
Alle items van deze verkoper (72)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 46,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:11-12-2020 om 12:10
Eindtijd:20-12-2020 om 20:46
Biedingen (1)
upcrates
20 dec. / 20:39
€ 40
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.