• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde - Verkocht

Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde kopen? Bied vanaf 50!
Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde kopen? Bied vanaf 50!Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde kopen? Bied vanaf 50!Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde kopen? Bied vanaf 50!Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde kopen? Bied vanaf 50!Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde kopen? Bied vanaf 50!Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde kopen? Bied vanaf 50!Geert Vrijdag - + Lotti van der Gaag, Lot van twee zeefdrukken op katoenzijde kopen? Bied vanaf 50!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Geert Vrijdag (1943-1999)
TypeBijzondere Uitgaves
Jaartal1999
TechniekVaria
Afmetingen69 cm x 89 cm (h x b)
GesigneerdSignatuur meegedrukt
Texoprint bv vroeg jaarlijks een kunstenaar voor de vervaardiging van een zeefdruk op textiel, welke werd uitgebracht in een gelimiteerde oplage. Wij veilen nu diverse van deze uitgaves.

Specificaties werk Geert Vrijdag
Titel: Vertellingen aan kinds-kinderen
Jaartal: 1999
Afmetingen: 69 * 89 cm 

Specificaties werk Lotti van der Gaag
Titel: Le jardin de la plante (...)
Jaartal 1995
Afmetingen: 91 * 90 cm 

Drukgesigneerd.
Let op: afmetingen betreft beeldmaat. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Geert Vrijdag (1943-1999)

NederlandsNederlandsAlle items van deze kunstenaar (10)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (324)

Lid sinds 2010
45488 verkochte items
Alle items van deze verkoper (769)
Pinterest
89 cm
69 cm
Dit item is verkocht voor 57,50 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:30-01-2020 om 09:54
Eindtijd:09-02-2020 om 20:41
Biedingen (1)
belgpolle
02 feb. / 23:07
€ 50
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.