Maatschap Gubbels en Kerkhofs - Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI - Verkocht

Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item
Grafiek (handgesigneerd)

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kopen? Bied vanaf 1!
Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kopen? Bied vanaf 1!Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kopen? Bied vanaf 1!Maatschap Gubbels en Kerkhofs: Houtsnede, Kubus VI kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Maatschap Gubbels en Kerkhofs
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Klaas Gubbels en Gerard Kerkhofs

 

Titel: Kubus VI (?)
Jaartal: 1990
Afmetingen blad:  88,5 cm x 61 cm
Oplage: 9/50 E.D.
Gesigneerd: Ja, monogram handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Houtsnede op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In goede staat, maar met een licht kreuklijntje in de hoek rechtsboven, ingelijst niet of nauwelijks zichtbaar. (De kleuren van het werk zijn in het echter krachtiger dan ze op de foto's lijken)

 

 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Verzending is ook mogelijk.

Verzendkosten:

Nederland: € 12,50
België: € 20,00

Werken die in een enveloppe passen (max. 26 cm x 37 cm), kunnen eventueel op eigen risico tegen een lager tarief verzonden worden. Meerdere aankopen bij de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties kunnen gecombineerd worden verzonden indien de werken ook in één pakket gecombineerd kunnen worden.

Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug. De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

 

Administratieve code:

QQshop

 

 

 

Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Amsterdam, Nederland
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Maatschap Gubbels en Kerkhofs

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  veilingmeester
Lid sinds 2010
50948 verkochte items
Alle items van deze verkoper (386)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd15-12-2016 om 10:40
Eindtijd26-12-2016 om 10:40
Biedingen (7)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.