Marian van der Sanden - Stilleven met vinken

Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!
Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!Marian van der Sanden - Stilleven met vinken kopen? Bied vanaf 895!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marian van der Sanden (1957)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 2023
Techniek Olieverf
Drager Canvas (Doek)
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 60 x 80 cm (h x b)
Incl. lijst 80 x 100 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
De schoonheid van de voorwerpen zit hem in de eenvoud, zo alledaags maar stuk voor stuk zo bijzonder. Marian van der Sanden, geboren 1957. Zij bestudeerde de technieken van de 17e eeuwse schilders. Vooral de manieren waarop werd omgegaan met het licht sprak haar aan.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Geldrop, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Marian van der Sanden (1957) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  henrisArtSale
Lid sinds 2015
106 verkochte items
Alle items van deze verkoper (11)
100 cm
80 cm
80 cm
60 cm