Marianne de Moor: Houtsnede op Japans papier, Dark Silhouette - Ingelijst - Verkocht

Marianne de Moor: Houtsnede op Japans papier, Dark Silhouette - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Marianne de Moor: Houtsnede op Japans papier, Dark Silhouette - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Marianne de Moor: Houtsnede op Japans papier, Dark Silhouette - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Marianne de Moor: Houtsnede op Japans papier, Dark Silhouette - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!Marianne de Moor: Houtsnede op Japans papier, Dark Silhouette - Ingelijst kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Marianne de Moor (1947)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Dark silhouette  
Jaartal: 1993
Afmetingen lijst: 53 cm x 92 cm (Beeld: 35 cm x 75,5 cm)
Oplage: 7/12
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Houtsnede op Japans papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst
Conditie: In zeer goede staat.

Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item:
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling:
Wanneer u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen worden afgehaald tijdens kantooruren in Amsterdam bij Kunstveiling.nl. U betaalt bij afhalen geen extra kosten.
 

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan in Amsterdam, tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

Vragen:
Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.
 

 

Adminstratieve code:

QQUT


 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 25,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:02-02-2017 om 13:12
Eindtijd:12-02-2017 om 13:12
Biedingen (2)
duizendogen
12 feb. / 10:54
€ 25
25895
09 feb. / 11:25
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.