Marianne Naerebout - acryl op doek: Red Love - 1997

Marianne Naerebout - acryl op doek: Red Love - 1997 kopen? Bied vanaf 350!
Marianne Naerebout - acryl op doek: Red Love - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Marianne Naerebout - acryl op doek: Red Love - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Marianne Naerebout - acryl op doek: Red Love - 1997 kopen? Bied vanaf 350!Marianne Naerebout - acryl op doek: Red Love - 1997 kopen? Bied vanaf 350!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marianne Naerebout (1958)
Type kunstwerk Schilderij
Jaartal 1997
Techniek Acryl
Drager Canvas (Doek)
Stijl Modern
Onderwerp Figuren
Ingelijst Ingelijst
Afmetingen 75 x 65 cm (h x b)
Incl. lijst 80 x 70 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Moderne Schilderijen Special > 300 euro special.
Leuk kleurrijk en vrolijk doek uit 1997 van Marianne Naerebout. Het werk is zowel op de voor- als achterzijde gesigneerd en gedateerd door de kunstenares.  De authenticiteit van dit werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Verzenden/ophalen:
Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met een Kunstkoerier(Swift).


Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie .

Marianne Naerebout (1958) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6460 verkochte items
Alle items van deze verkoper (735)
70 cm
80 cm
65 cm
75 cm