Mario Airo - Digitale print: I Campanille

Mario Airo - Digitale print: I Campanille kopen? Bied vanaf 100!
Mario Airo - Digitale print: I Campanille kopen? Bied vanaf 100!Mario Airo - Digitale print: I Campanille kopen? Bied vanaf 100!Mario Airo - Digitale print: I Campanille kopen? Bied vanaf 100!Mario Airo - Digitale print: I Campanille kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Mario Airo (1961)
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
TechniekComputerprint
DragerPapier
StijlModern
OnderwerpArchitectuur
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen50 x 65 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Digitale print van Mario Airo. Titel: I Campanili (Bell towers)- (klokkentoren). Nummer: 58/60. Afmetingen werk: H50 x b65cm. Het werk is links onderaan, met potlood, gesigneerd door de kunstenaar.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag
(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het
ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs
maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de
bovengenoemde steden of het strand. We kunnen het werk ook verzenden. Onze verzenddagen zijn dinsdag en donderdag.

Volgens onze gegevens is Mario Airò een hedendaagse kunstenaar. Mario Airò is een Italiaanse mannelijke artiest, geboren in Pavia (IT) in 1961.

Mario Airò's eerste geverifieerde tentoonstelling was Nachtschattengewächse in Kunsthalle Fridericianum in Kassel in 1993, en de meest recente tentoonstelling was L'armonia dell invenzione in Tucci Russo Contemporary Art Studio in Turijn in 2021. Mario Airò wordt het vaakst tentoongesteld in Italië, maar had ook tentoonstellingen in België, Duitsland en elders. Airò heeft de afgelopen 28 jaar minstens 18 soloshows en 99 groepsshows (zie biografie voor meer informatie). Airò stond ook op maar liefst 14 kunstbeurzen en op 10 biënnales. Een opmerkelijke show was de 47e Internationale Kunsttentoonstelling Biënnale van Venetië / Biennale di Venezia op La Biennale di Venezia in Venetië in 1997. Andere opmerkelijke shows waren in MoMA PS1 in New York City, NY en Quadriennale di Roma in Rome. Mario Airò is tentoongesteld met Massimo Bartolini en Stefano Arienti. De kunst van Mario Airò bevindt zich in ten minste één museumcollectie, in Castello di Rivoli Museo d'Arte Contemporanea in Turijn.

Mario Airò staat wereldwijd in de Top 10.000 en in Italië in de Top 1.000. Airò's beste rang was in 1998, met de meest dramatische verandering in 1995. Voor een volledige illustratie van de carrière van de kunstenaar sinds 1993, zie de carrièregrafiek op de pagina met trends.
Conditie
ConditieZeer Goed
Heel klein vouwtje in linker bovenhoek.
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
VerzendenPakketpost
PrijsTot 10 kg.
Binnen Nederland € 13,50
Naar België € 23,95
Naar Duitsland € 23,95
Europese Unie € 23,95
Wereldwijd € 55,00
ExtraBij een aankoopbedrag boven de € 500,- euro betaalt u een toeslag van (maximaal) € 7,50 voor extra verzekerde verzending

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd23-7-2023 om 22:57
Eindtijd31-7-2023 om 21:14
Openingsbod € 100
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie'S-GRAVENZANDE,  Nederland