Marisa Onderwater - Mariza Onderwater: verf op papier, abstractie - Verkocht

Mariza Onderwater: verf op papier, abstractie kopen? Bied vanaf 75!
Dit item is verkocht Toon item
Schilderij

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Mariza Onderwater: verf op papier, abstractie kopen? Bied vanaf 75!
Mariza Onderwater: verf op papier, abstractie kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marisa Onderwater (1911-1994)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944

Verf op papier, gesigneerd .

In zeer goede conditie met houten lijst van 72 x 57 cm.

Keramist, schilder, beeldhouwer, graficus. Geboren: 24 januari 1911, 's-Hertogenbosch. Gestorven: 12 oktober 1994, Den Haag.

Verzendkosten:
Dit werk kan worden verzonden met PostNL. De verzend en verpakkingskosten voor een aangetekende zending binnen Nederland zijn 10 euro. Voor België zijn de kosten 15 euro. Afhalen kan in  Baarn of Arnhem  op afspraak zonder extra kosten.

Wij doen ons uiterste best het werk zorgvuldig te verpakken, helaas kunnen wij geen garantie geven op het glas bij verzending.

Aankopen kunnen gecombineerd worden om de verzendkosten te beperken.
Garantie:
Dit werk is volledig door ons gegarandeerd.
Dit geldt voor alle werken aangeboden door Temerario op Kunstveiling.nl. Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u de volledige aankoop terug.

De standaard garantie op werken is 1 week . Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Arnhem of Baarn op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken

 

 

 

 

Transport
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Veilinggegevens
Starttijd17-11-2013 om 15:02
Eindtijd24-11-2013 om 15:02
Biedingen (3)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken