• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one - Verkocht

Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 20,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!
Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!Mark Brusse: Speciale uitgave inclusief linosnede, Twelve Monkeys, plus one kopen? Bied vanaf 20!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (317)

Lid sinds 2010
43347 verkochte items
Alle items van deze verkoper (621)
  • Mark Brusse (1937)
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

 

Speciale uitgave van Mark Brusse, met twaalf werken op papier waarvan er zeven gaan vergezeld met een tekst geschreven door een Nederlandse schrijver, en een met een statement van de kunstenaar zelf. De uitgave komt uit 2004, het jaar van de aap. Brusse liet zich voor de twaalf werken (de originelen gemaakt van tempera en oliepastel op Hanjij papier) inspireren door de twaalf maanden van het jaar. Er zijn 250 stuks van deze speciale uitgave, elk genummerd en gesigneerd. De eerste 50 hiervan bevatten een unieke, gesigneerde en genummerde druk.

 

Titel:  Twelve Monkeys, plus one
Jaartal:  2004
Afmetingen linosnede (beeld): 24 cm x 33 cm (blad: 29,4 cm x 41,4 cm)
Afmetingen uitgave: 29,6 cm x 42 cm
Oplage: losse druk: 11/50; uitgave: 11/250 (let op; dit is anders dan het oplagenummer op de foto)
Gesigneerd: Ja, de losse druk is handgeschreven met potlood (rechtsonder), de uitgave (achterin) met stift
Materiaal losse druk: Linosnede op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: In zeer goede staat

Bij het fotograferen van werken op papier worden magneten gebruikt die op de foto zichtbaar kunnen zijn.  Het oplagenummer op de foto(s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.
 

 

Let op: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag van 10 euro per gewonnen item: 
Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt voor items die door de Veilingmeester in opdracht worden aangeboden. (Zie www.kunstveiling.nl/toeslag)

 

Passe-partout/Lijsten: 
Kleine beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven! Bij ingelijste werken achter glas vermelden wij altijd glasschade. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling:
Dit werk kan worden opgehaald op werkdagen tijdens kantooruren bij Kunstveiling.nl in Amsterdam. U betaalt bij afhalen geen extra kosten. Bij grote werken verdient afhalen altijd de voorkeur. Verzenden is ook mogelijk. Zie de verzendkosten onderaan de beschrijving.

 

Meerdere aankopen bij de veilingmeester of veilingmeester collecties kunnen gecombineerd worden om bezorgkosten/verzendkosten te besparen.

(Bij verzenden alleen indien de werken ook in 1 pakket gecombineerd kunnen worden.)

 


Als u de hoogste bieder bent ontvangt u na afloop van de veiling van ons een factuur voor de aangekochte werken. Heeft u nog andere biedingen lopen dan wachten wij over het algemeen met het versturen van de factuur totdat al uw biedingen in die week zijn afgelopen, zodat de aankopen op 1 factuur gezet kunnen worden.


Garantie:
Dit werk is volledig door Kunstveiling.nl gegarandeerd en afkomstig van professionele partijen.
Mocht blijken dat het werk niet juist is omschreven, zowel m.b.t. de conditie als de authenticiteit, dan ontvangt u het volledige aankoopbedrag terug.

De standaard garantie op werken is 3 weken, maar kan in overleg verlengd worden. Als u een werk afhaalt en heeft gecontroleerd, vervalt de garantie op de conditie. Vanzelfsprekend blijft de garantie op authenticiteit dan wel van kracht.

Bezichtigen:
Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. U kunt contact opnemen via de knop “Stel de verkoper een vraag” om een afspraak te maken. Bezichtigen kan in Amsterdam ZO op werkdagen tijdens kantooruren, maar alleen op afspraak.

Wij streven er naar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de “Stel de verkoper een vraag” link om contact met ons op te nemen. Kijkt u verder bij onze andere items door op de button “Alle items van deze verkoper” te klikken.

 

  

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 20,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:27-08-2015 om 14:11
Eindtijd:06-09-2015 om 14:11
Biedingen (1)
avholstein
06 sep. / 13:59
€ 20
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.