Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot)

Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!
Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!Marte Roling - Wimpel, acrylverf op hout en papier (ingelijst, groot) kopen? Bied vanaf 450!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Marte Roling (1939)
TypeSchilderij
Jaartal1985
TechniekAcryl
DragerPaneel
StijlModern
OnderwerpAbstract
IngelijstIngelijst
Afmetingen94 cm x 61 cm (h x b)
Incl. lijst101 cm x 71 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Schilderijen Special > 350 euro special.
Prachtig, 3-dimensionaal werk van Marte Röling.  Een beschilderd stuk hout in de vorm van een wimpel, zwevend gemonteerd op een beschilderde papieren ondergrond om nog meer diepte te creëren.  Met potlood gesigneerd, gedateerd (1985) en voluit getiteld (Wimpel steenrood/lila/geel/blauw).  In strakke aluminium lijst, achter glas.  Alles in zeer goede conditie.

Afmetingen: 101cm x 71cm (incl. lijst), 99cm x 69cm (blad), 94cm x 61cm (wimpel)

Dit item wordt bij voorkeur opgehaald. Verzending per Swift Koeriers is eventueel mogelijk in overleg (alleen in Nederland en België).
Bij aankoop kan een kunstwerk altijd, maar wel op afspraak, worden opgehaald in Diemen (niet ver van het Kunstveiling kantoor in Amstelveen). De termijn voor ophalen is zeer ruim; u kunt het werk eventueel weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan (omgeving) Amsterdam voor andere zaken. In dat geval bespaart u, vanzelfsprekend, eventuele verzendkosten.
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Huidig bod € 470
Veilingkosten: 15%
Volgend minimum bod: € 490
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieDiemen,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd21-5-2023 om 16:54
Eindtijd5-6-2023 om 19:00
Biedingen (2)
Jackxxx0
gisteren / 11:36
€ 470
Arend20
gisteren / 10:39
€ 450
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.