Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD

Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 150!
Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 150!Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 150!Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 150!Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 150!Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 150!Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Maurice Grothausen (1925-2016)
TypeSchilderij
Jaartal2014
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlAbstract
OnderwerpLandschap
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen70 cm x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Maurice M. Grothausen, BNA en BNI, verzorgt als architect exterieur en interieur van ziekenhuizen, hotels, winkels en woon- en landhuizen. In samenwerking met beeldende kunstenaars integreert hij hun werk in zijn opdracht.
Als schilder centreert zijn werk zich rond reisimpressies van reizen over verschillende werelddelen. O.a. Europa: Italië, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Zweden, Noorwegen, IJsland, Finland, Ierland, Schotland, Amerika, Azië: Thailand, Maleisië, Indonesië en Australië. Hij weet zodanig expressie te geven dat de kenmerkende atmosfeer van het land terug te vinden is op het doek.
Hij maakt gebruik van gemengde, aquarel en acryl, technieken.
Zijn schilderijen bevinden zich in collecties van particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland, alsmede in het Academische Medisch Centrum en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam.
ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Openingsbod € 150
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBussum,  Nederland
VerzendingUitsluitend afhalen op locatie
Veilinggegevens
Starttijd24-5-2023 om 21:01
Eindtijd7-6-2023 om 19:45
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.