Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD

Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 75!
Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 75!Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 75!Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 75!Maurice Grothausen - DE IMPRESSIE VAN MIJN REIZEN OVER DE HELE WERELD kopen? Bied vanaf 75!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Maurice Grothausen (1925-2016)
TypeSchilderij
Jaartal2014
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlAbstract
OnderwerpLandschap
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen80 x 100 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Maurice M. Grothausen, BNA en BNI, verzorgt als architect exterieur en interieur van ziekenhuizen, hotels, winkels en woon- en landhuizen. In samenwerking met beeldende kunstenaars integreert hij hun werk in zijn opdracht.
Als schilder centreert zijn werk zich rond reisimpressies van reizen over verschillende werelddelen. O.a. Europa: Italië, Frankrijk, Spanje, Denemarken, Zweden, Noorwegen, IJsland, Finland, Ierland, Schotland, Amerika, Azië: Thailand, Maleisië, Indonesi, Ukraine
en Australië. Hij weet zodanig expressie te geven dat de kenmerkende atmosfeer van het land terug te vinden is op het doek.
Hij maakt gebruik van gemengde, aquarel en acryl, technieken.
Zijn schilderijen bevinden zich in collecties van particulieren en bedrijven in binnen- en buitenland, alsmede in het Academische Medisch Centrum en het Onze Lieve Vrouwe Gasthuis te Amsterdam.
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Bussum, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd18-10-2023 om 21:39
Eindtijd1-11-2023 om 20:11
Openingsbod € 75
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieBussum,  Nederland