Meertje Kaal: Beschilderd plastic op doek, De hysterische Amerika... - Ingelijst - Verkocht

Meertje Kaal: Beschilderd plastic op doek, De hysterische Amerika... - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Meertje Kaal: Beschilderd plastic op doek, De hysterische Amerika... - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Meertje Kaal: Beschilderd plastic op doek, De hysterische Amerika... - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Meertje Kaal: Beschilderd plastic op doek, De hysterische Amerika... - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!Meertje Kaal: Beschilderd plastic op doek, De hysterische Amerika... - Ingelijst kopen? Bied vanaf 40!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Meertje Kaal (1930-2016)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Titel: De hysterische Amerikaanse toneelspeelster Ann Liv Young
Jaartal: 2011
Afmetingen lijst: 79 cm x 79 cm
Gesigneerd: Ja, handgeschreven (rechtsonder)
Materiaal: beschilderd doorschijnend plastic op een beschilderd doek
Ingelijst: Ja, in houten lijst
Conditie: In goede staat.
 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQMK

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Meertje Kaal (1930-2016)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  VeilingmeesterCollecties
FA. (251)

Lid sinds 2013
30639 verkochte items
Alle items van deze verkoper (33)
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam-ZO,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd13-3-2017 om 14:40
Eindtijd19-3-2017 om 14:40
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.