Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984

Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984 kopen? Bied vanaf 175!
Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984 kopen? Bied vanaf 175!Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984 kopen? Bied vanaf 175!Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984 kopen? Bied vanaf 175!Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984 kopen? Bied vanaf 175!Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984 kopen? Bied vanaf 175!Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984 kopen? Bied vanaf 175!Michael Winkel - Acryl op board - aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet1984 kopen? Bied vanaf 175!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Michael Winkel (1956-2012)
Type kunstwerkSchilderij
Jaartal1984
TechniekAcryl
DragerBoard
StijlModern
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen122 x 100 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
Acryl op board van Michaël Winkel.  Jaar: 1984. Titel: aanschouwbare post-constructie met hermaphrodiet. Afmetingen werk: H122 x b100cm.  Het werk is op de achterzijde gesigneerd door de kunstenaar. Zie foto's. 

Het werk kan worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag (Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen, bij vooruit betaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd met een kleine  koerier(Swift).

Michaël Winkel
1956-2012

Michaël kreeg de kunsten met de paplepel ingegoten als zoon van de kunstenaars Antoon Winkel en Maria Hendriks, zijn persoonlijkheid was even grillig als zijn werk, soms manisch, soms depressief.
Vroeger zag je hem regelmatig op zijn brommer door de stad rijden, nadat zijn gezondheid verslechterde kwam hij het huis niet meer uit.

Conditie
ConditieZeer Goed
Door zijn manische karakter deed hij soms rare dingen met zijn werken, zoals vloeistoffen over zijn werken gooien (info: galerie Maas, Rotterdam). Op dit werk is waarscijnlijk een kop koffie beland. Aan de rechterzijde zitten hier namelijk wat sporen van. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: 's-gravenzande, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Michael Winkel (1956-2012) 

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  KiewitKunst
Lid sinds 2011
6245 verkochte items
Alle items van deze verkoper (557)
100 cm
122 cm
Openingsbod € 175
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
Veilinggegevens
Starttijd19-4-2024 om 14:23
Eindtijd28-4-2024 om 20:30
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.