• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Mr. Brainwash - Zeefdruk + Aquarel - Zonder titel, Portret Yves Saint Laurent - Ingelijst - Verkocht

Mr. Brainwash - Zeefdruk + Aquarel - Zonder titel, Portret Yves Saint Laurent - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1650!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 1.552,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Mr. Brainwash - Zeefdruk + Aquarel - Zonder titel, Portret Yves Saint Laurent - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1650!
Mr. Brainwash - Zeefdruk + Aquarel - Zonder titel, Portret Yves Saint Laurent - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1650!Mr. Brainwash - Zeefdruk + Aquarel - Zonder titel, Portret Yves Saint Laurent - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1650!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (319)

Lid sinds 2010
43930 verkochte items
Alle items van deze verkoper (461)
  • Mr. Brainwash (1966)
TypeGrafiek na 1900
Jaartal2009
TechniekZeefdruk
DragerPapier
StijlStreet Art
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen73 cm x 50 cm (h x b)
Lijst100 cm x 76 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Zeefdruk op dun behangpapier, gemaakt voor de L.A. Art Show in 2009. Ieder exemplaar is uniek door de handgeschilderde details.(Waterverf)
In dit geval de haren, de mond en de "signatuur" M B Z op het werk.

Het werk is ook mooi ingelijst (het blad is meestal erg gegolfd door het gebruik van waterverf, maar dat is mooi strakgetrokken). Kan zo aan de muur.

Streetart kunstenaars Mr. Brainswash is de hoofdpersoon in de Film van Banksy Film: Exit Through the Gift Shop

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieZeer Goed

Het werk geheel strak getrokken ingelijst. (Vrijwel altijd heeft dit werk sterke golving door het gebruik van waterverf. Dit is bij het inlijsten strak getrokken. Goed gedaan.)

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Mr. Brainwash (1966)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (319)

Lid sinds 2010
43930 verkochte items
Alle items van deze verkoper (461)
Pinterest
76 cm
100 cm
50 cm
73 cm
Dit item is verkocht voor 1.552,50(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-06-2021 om 10:24
Eindtijd:29-06-2021 om 14:17
Biedingen (1)
artsy
28 jun. / 20:55
€ 1350
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.