Nata Chebotareva - Medico della Peste #7

Nata Chebotareva - Medico della Peste #7 kopen? Bied vanaf 95!
Nata Chebotareva - Medico della Peste #7 kopen? Bied vanaf 95!Nata Chebotareva - Medico della Peste #7 kopen? Bied vanaf 95!Nata Chebotareva - Medico della Peste #7 kopen? Bied vanaf 95!Nata Chebotareva - Medico della Peste #7 kopen? Bied vanaf 95!Nata Chebotareva - Medico della Peste #7 kopen? Bied vanaf 95!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Nata Chebotareva (1972)
TypeFotografie
Jaartal2022
TechniekDigitale Print
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen42 cm x 56 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Oplage4/25
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Te koop is de foto van de moderne kunstenaar Nata Chebotareva.De limited edition print is gedrukt op het dikke professionele fotopapier van Epson.
"Er is veel naakt lichaam in mijn werken. Het lichaam is voor mij echter geen bron van esthetisch genot, maar een object van mijn onderzoek.Het is een lichaam, naakt, ongekleed, dat veel kan vertellen over de eigenaar. Elk jaar merk ik steeds vaker dat vormen, lijnen, huid, hun combinaties allemaal componenten zijn van de gecodeerde code die karakter en lot van een persoon kan onthullen.Door middel van fotografie probeer ik de kijker de mysteries over te brengen die ik heb ontrafeld", schrijft Nata in haar Artist's Statement.
Nata Chebotareva is een hedendaagse kunstenaar, gespecialiseerd in naakt-, kunst- en portretfotografie. De foto's van Nata worden verzameld door particuliere verzamelaars over de hele wereld en verschillende musea (bijv. Russisch Staatsmuseum)
Conditie
ConditieZeer Goed
Transport
VerzendenPakketpost
PrijsTot 2 kg.
Binnen Zweden € 12,00
Europese Unie € 18,50
Wereldwijd € 25,00

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Veilinggegevens
Starttijd26-7-2022 om 13:43
Eindtijd8-8-2022 om 21:52
Openingsbod € 95
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieStoruman,  Zweden
VerzendingWereldwijd

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.