• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Gilbert & George - New Normal Pictures II

Gilbert & George - New Normal Pictures II kopen? Bied vanaf 49!
Gilbert & George - New Normal Pictures II kopen? Bied vanaf 49!Gilbert & George - New Normal Pictures II kopen? Bied vanaf 49!Gilbert & George - New Normal Pictures II kopen? Bied vanaf 49!Gilbert & George - New Normal Pictures II kopen? Bied vanaf 49!Gilbert & George - New Normal Pictures II kopen? Bied vanaf 49!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Gilbert & George
TypeAffiches
Jaartal2021
TechniekOffset
Afmetingen89.6 cm x 60.0 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .

Gilbert & George (*1943 en 1942)


'Nieuwe Normale Afbeeldingen II' (2021)
Offsetdruk, gesigneerd met een zilveren permanent marker
89,6 x 60,0 cm, satijn/glans zeer licht karton.


Voor de tentoonstelling 'New Normal Pictures' (2021) in Parijs van de wereldsterren Gilbert en George werden streng gelimiteerde offsetdrukken met vijf verschillende motieven in een kleine oplage gepubliceerd.

Omdat de prijzen van de unieke stukken van Gilbert & George onbetaalbaar zijn, worden dergelijke afbeeldingen gemaakt voor de normale kunstliefhebber bij elke tentoonstelling, die absolute verzamelobjecten zijn geworden.

Slechts enkele van elk van deze motieven werden met de hand gesigneerd door de kunstenaars onder toezicht van de galerie.


Via een medewerker van de galerie heb ik een aantal van deze gesigneerde exemplaren weten te bemachtigen.De foto's maken deel uit van de objectbeschrijving. Deze afbeelding is niet per se het exemplaar uit de hier getoonde uitgave, daarom kunnen de detailfoto's afwijken van de signatuur en de nummering van dit exemplaar. Ook kunnen de kleuren van de afbeeldingen om fototechnische redenen licht afwijken van het origineel.

Verzending is via DHL Deutsche Post inclusief tracking en verzekering van de zending. Meerdere binnen een week gekochte kavels worden uiteraard zonder meerprijs samen verzonden.ConditieZeer Goed

Minimale, nauwelijks zichtbare marginale vlekjes, minuscule, nauwelijks zichtbare schelpplooi. De foto's maken deel uit van de objectbeschrijving. De kleuren van de afbeeldingen kunnen om fototechnische redenen licht afwijken van het origineel.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Gilbert & George

EngelsEngelsAlle items van deze kunstenaar (12)
Geplaatst door  whats_Fine_Art
FA. (2)

Lid sinds 2001
32 verkochte items
Alle items van deze verkoper (9)
Pinterest
60 cm
89.6 cm
Veiling is afgelopen
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:17-08-2022 om 01:59
Eindtijd:27-08-2022 om 19:18
Openingsbod € 49
Veilingkosten: 15%
AfhalenNee is niet mogelijk
ObjectlocatieIgel, Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.