Nic Jonk: Bronzen beeld, Aartsengel Michael - Verkocht

Nic Jonk: Bronzen beeld, Aartsengel Michael kopen? Bied vanaf 1200!
Nic Jonk: Bronzen beeld, Aartsengel Michael kopen? Bied vanaf 1200!Nic Jonk: Bronzen beeld, Aartsengel Michael kopen? Bied vanaf 1200!Nic Jonk: Bronzen beeld, Aartsengel Michael kopen? Bied vanaf 1200!Nic Jonk: Bronzen beeld, Aartsengel Michael kopen? Bied vanaf 1200!Nic Jonk: Bronzen beeld, Aartsengel Michael kopen? Bied vanaf 1200!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Nic Jonk (1928-1994)
TypeBeeld / Object
Periode1945 t/m 1999

Titel: Aartsengel Michael
Jaartal: 1966
Afmetingen beeld: 29 cm x 18 cm x 13 cm
Oplage: editie van 12
Gesigneerd: Ja, (onder)
Materiaal: Brons
Gewicht: 4,05 kg
Conditie: In zeer goede staat.
 


 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 1.200,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-03-2017 om 14:17
Eindtijd:02-04-2017 om 15:22
Biedingen (1)
liesko
02 apr. / 15:15
€ 1200
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.