Niet of onleesbaar gesigneerd - Aquarel, Abstract - Ingelijst

Niet of onleesbaar gesigneerd - Aquarel, Abstract - Ingelijst kopen? Bied vanaf 10!
Niet of onleesbaar gesigneerd - Aquarel, Abstract - Ingelijst kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Aquarel, Abstract - Ingelijst kopen? Bied vanaf 10!Niet of onleesbaar gesigneerd - Aquarel, Abstract - Ingelijst kopen? Bied vanaf 10!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
Type kunstwerk Tekening / Aquarel
Jaartal 1996
Techniek Aquarel
Drager Papier
Stijl Modern
Onderwerp Abstract
Ingelijst Alleen in Passe-partout
Afmetingen 51 x 62.5 cm (h x b)
Passe-partout 70 x 90 cm (h x b)
Gesigneerd Handgesigneerd
Een aquarel.

Dit item wordt geveild in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden via het account KVcollecties (via de ontzamelservice van Business Art Service), gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Business Art Service in Utrecht. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Business Art Service zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Business Art Service. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur.

Conditie
ConditieGoed
De passe-partout is licht vlekkerig. De aquarel is in zeer goede staat. 
Transport
Afhalen Het werk is af te halen op locatie. Als koper dient u zelf verpakkingsmateriaal mee te nemen. De locatie is: Utrecht, Nederland
koeriersdienstBen u niet in staat om een werk zelf af te halen, dan kunt u een koeriersdienst inschakelen om het werk te laten afhalen. Klik hier voor meer informatie over hoe dit werkt en bekijk de tarieven.
VerzendenDoor het formaat of de kwetsbaarheid is het niet mogelijk om dit item via reguliere post te verzenden

Garantie
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd 

Alle items van deze kunstenaar (69)

Geplaatst door  KVcollecties
Lid sinds 2013
33089 verkochte items
Alle items van deze verkoper (268)
90 cm
70 cm
62.5 cm
51 cm