• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Off! - Live At 9:30 Club (Dimitri versie - Zwart wit Vinyl) - Verkocht

Off! - Live At 9:30 Club (Dimitri versie - Zwart wit Vinyl) kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 11,50 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Off! - Live At 9:30 Club (Dimitri versie - Zwart wit Vinyl) kopen? Bied vanaf 1!
Off! - Live At 9:30 Club (Dimitri versie - Zwart wit Vinyl) kopen? Bied vanaf 1!Off! - Live At 9:30 Club (Dimitri versie - Zwart wit Vinyl) kopen? Bied vanaf 1!Off! - Live At 9:30 Club (Dimitri versie - Zwart wit Vinyl) kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester-Vinyl
FA. (14)

Lid sinds 2020
554 verkochte items
Alle items van deze verkoper (33)
  • Off! (2009)
TypeVinyl
Jaartal2015
TypeLP
StijlPunk/Ska
UitgaveOverig

Label:  Outer Battery Records ‎– OBR7

Album is uitgebracht in verschillende kleuren Vinyl. Ieder bandlid heeft een eigen kleurcombinatie . Dit is "Dimitri versie" (Sticker zit op plastic buitenhoes)

Vinyl, LP, Album, Limited Edition, Repress, Dimitri white/black

Herkomst:

Private collectie, Nederland.


Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger.

Foto’s van hoezen zijn altijd van het aangeboden item. Het is voor ons ondoenlijk om iedere LP te luisteren. De conditie van het Vinyl wordt dus optisch beoordeeld.

Het serienummer van een LP wordt altijd vermeld. U dient zelf onderzoek te doen om welke persing het dus gaat. Houdt u er rekening mee dat u koopt bij een veiling en niet bij een speciaalzaak.

Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Wilt u aankopen laten verzenden dan is het mogelijk om meerdere aankopen binnen 1 maand te combineren en deze kosten per item laag te houden.

Bezichtigen: Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw aankoop onder valt, kunt u een album bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan uitsluitend op afspraak (ivm Corona) op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.


ConditieNieuwstaat (M-/NM)

Album is in nagenoeg perfecte staat. Zowel de hoes als de plaat zelf is in onbeschadigde conditie en kent geen sporen van slijtage. Het geluid kent geen imperfecties als de plaat gespeeld wordt.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Dit item is verkocht voor 11,50(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:15-12-2020 om 09:50
Eindtijd:26-12-2020 om 20:20
Biedingen (5)
upcrates
26 dec. / 18:07
€ 10
johnnym
26 dec. / 18:07
€ 10
upcrates
19 dec. / 21:24
€ 5
Ronald77
19 dec. / 21:24
€ 3
upcrates
19 dec. / 20:32
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.