earrings in 14 karat (585) gold with orange and blue saphires + brillants

earrings in 14 karat (585) gold with orange and blue saphires + brillants kopen? Bied vanaf 600!
earrings in 14 karat (585) gold with orange and blue saphires + brillants kopen? Bied vanaf 600!earrings in 14 karat (585) gold with orange and blue saphires + brillants kopen? Bied vanaf 600!earrings in 14 karat (585) gold with orange and blue saphires + brillants kopen? Bied vanaf 600!earrings in 14 karat (585) gold with orange and blue saphires + brillants kopen? Bied vanaf 600!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode1945 t/m 1999
TechniekGoud
OnderwerpOorbellen
Afmetingen2 cm x 0.92 cm (h x b)
Gewicht8.52 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Dit paar oorbellen is gemaakt van 14 karaats geelgoud, blauwe en oranje saffieren en briljant geslepen diamanten.

De saffieren hebben een gewicht van ca. 1.50 ct. en zijn transparant. De saffieren hebben een zeer mooie en intense kleuring, die ze door de open rug ideaal kunnen reflecteren.

De diamanten zijn gezet in witgoud om hun heldere en heldere schittering te versterken. Ze hebben een gewicht van ca. 0,13 ct. en hebben de kwaliteitskenmerken ca. Top-Wesselton (G) en ca. VS1 (zeer kleine insluitsels 1).

Er zijn veel details in dit paar oorbellen verwerkt, zo is de ene helft van de oorbel gematteerd en de andere helft hoogglans gepolijst. De diamanten zijn gezet in witgoud en de saffieren in geelgouden bezelzettingen. De vierkante vorm van de saffieren harmonieert perfect met de gebogen elementen van de oorbel en geeft de oorbel een spannende esthetiek.

Deze oorbellen wegen 8,52 gram.De sluiting van deze oorbellen is de klassieke clipsluiting, die zich vooral kenmerkt door het gebruiksgemak.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.

Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!
ConditieNieuwstaat

Onze sieraden worden professioneel geprepareerd en schoongemaakt, waarbij speciale aandacht wordt besteed aan alle gebruikte materialen. De conditie van deze oorbellen is nieuw.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (320)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
3 verkochte items
Alle items van deze verkoper (41)
0.92 cm
2 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd22-2-2023 om 15:08
Eindtijd3-3-2023 om 22:15
Openingsbod € 600
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.