Leo Franssen - Olieverf op board, Stilleven met haan - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

Leo Franssen - Olieverf op board, Stilleven met haan - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Leo Franssen - Olieverf op board, Stilleven met haan - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Leo Franssen - Olieverf op board, Stilleven met haan - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Leo Franssen - Olieverf op board, Stilleven met haan - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Leo Franssen - Olieverf op board, Stilleven met haan - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Leo Franssen - Olieverf op board, Stilleven met haan - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Leo Franssen (1905-1990)
TypeSchilderij
Jaartal1959
TechniekOlieverf
DragerBoard
OnderwerpStilleven
IngelijstIngelijst
Afmetingen90 cm x 155 cm (h x b)
Lijst100 cm x 165 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.


BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, commissie en verzend-/bezorgkosten). 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieGoed

Wat oppervlaktevuil en kleine vlekjes in het beeld. De verflaag heeft een aantal lichte beschadigingen. Op enkele plekken een lichte kras in de voorstelling (zeer oppervlakkig). De lijst is vuil.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Leo Franssen (1905-1990)

Nederlands Nederlands

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (348)

Lid sinds 2010
48067 verkochte items
Alle items van deze verkoper (691)
Pinterest
165 cm
100 cm
155 cm
90 cm
Dit item is verkocht voor 115,00 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:13-01-2020 om 10:53
Eindtijd:25-01-2020 om 20:55
Biedingen (1)
ArnoW
17 jan. / 12:45
€ 100
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.