Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst - Verkocht

Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek, Abstracte compositie - Ingelijst kopen? Bied vanaf 250!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Guillaume Lo-A-Njoe (1937)
TypeSchilderij
Jaartal1992
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstIngelijst
Afmetingen30 cm x 24 cm (h x b)
Lijst42.5 cm x 36.5 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQJAS 

ConditieZeer Goed

De pasteuze delen olieverf zijn nog niet volledig uitgehard. Let op: de lijst geeft (zwart) af.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Guillaume Lo-A-Njoe (1937)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (350)

Lid sinds 2010
48170 verkochte items
Alle items van deze verkoper (690)
Pinterest
36.5 cm
42.5 cm
24 cm
30 cm
Dit item is verkocht voor 250,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-06-2019 om 14:51
Eindtijd:23-06-2019 om 20:18
Biedingen (1)
KarlW1
23 jun. / 20:03
€ 250
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.