• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Gustave De Smet - Olieverf op doek, Landschap met boerderijen - Verkocht

Gustave De Smet - Olieverf op doek, Landschap met boerderijen kopen? Bied vanaf 2000!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 2.070,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Gustave De Smet - Olieverf op doek, Landschap met boerderijen kopen? Bied vanaf 2000!
Gustave De Smet - Olieverf op doek, Landschap met boerderijen kopen? Bied vanaf 2000!Gustave De Smet - Olieverf op doek, Landschap met boerderijen kopen? Bied vanaf 2000!Gustave De Smet - Olieverf op doek, Landschap met boerderijen kopen? Bied vanaf 2000!Gustave De Smet - Olieverf op doek, Landschap met boerderijen kopen? Bied vanaf 2000!Gustave De Smet - Olieverf op doek, Landschap met boerderijen kopen? Bied vanaf 2000!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44005 verkochte items
Alle items van deze verkoper (454)
  • Gustave De Smet (1877-1943)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
IngelijstOp Spieraam
Afmetingen33 cm x 54 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Afkomstig uit een particuliere collectie.

Let op: Dit werk heeft een goede restauratie nodig, vandaar ook de lage inzet. Wel een mooi vroeg werk met duidelijk al de meer expresionistische toets van deze Belgische meester.


LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur op afspraak worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Bij het ophalen van uw aankoop betaalt u uiteraard geen bezorg- of verzendkosten.

Bezichtigen: Heeft u interesse in het werk? Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.ConditieBeschadigd

Helaas beschadiging conditie. Verfverlies (in de huizen links) en in de hoek rechtsboven. Meerdere scheuren/craquelé in de verf. Zie de foto's.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Gustave De Smet (1877-1943)

Alle items van deze kunstenaar(2)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
44005 verkochte items
Alle items van deze verkoper (454)
Pinterest
54 cm
33 cm
Dit item is verkocht voor 2.070,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:10-11-2020 om 10:22
Eindtijd:26-11-2020 om 12:45
Biedingen (1)
guidob
26 nov. / 11:37
€ 1800
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.