• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen - Verkocht

Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 80,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!
Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!Corrie Pabst - Olieverf op doek (verlijmd op paneel), Stilleven met ketel en knollen kopen? Bied vanaf 80!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43995 verkochte items
Alle items van deze verkoper (449)
  • Corrie Pabst (1866-1943)
TypeSchilderij
Periode1900 t/m 1944
TechniekOlieverf
DragerMarouflé
StijlKlassiek
OnderwerpStilleven
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen34 cm x 46 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10,- euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt alleen voor werken aangeboden door de Veilingmeester. Zie hiervoor ook onze veilingregels. 

BTW: Alle genoemde bedragen en het bedrag dat u biedt zijn inclusief BTW. Voor zakelijke kopers is de BTW eventueel aftrekbaar over de gehele factuur (eindprijs, toeslag en verzend-/bezorgkosten).

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op werkdagen tussen 09.15 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.


Administratieve code:

QQTWI

ConditieGoed

Het werk heeft een aantal beschadigingen van de verflaag. Het werk is vervaardigd op doek, en later op paneel verlijmd.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Corrie Pabst (1866-1943)

Alle items van deze kunstenaar
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (318)

Lid sinds 2010
43995 verkochte items
Alle items van deze verkoper (449)
Pinterest
46 cm
34 cm
Dit item is verkocht voor 80,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:31-05-2019 om 15:14
Eindtijd:10-06-2019 om 19:35
Biedingen (1)
evoskuijl
10 jun. / 18:45
€ 80
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.