Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek: zeegezicht - Verkocht

Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek: zeegezicht kopen? Bied vanaf 595!
Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek: zeegezicht kopen? Bied vanaf 595!Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek: zeegezicht kopen? Bied vanaf 595!Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek: zeegezicht kopen? Bied vanaf 595!Guillaume Lo-A-Njoe - Olieverf op doek: zeegezicht kopen? Bied vanaf 595!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Guillaume Lo-A-Njoe (1937)
TypeSchilderij
Periode2000 t/m Heden
TechniekOlieverf
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpFiguren
IngelijstIngelijst
Afmetingen60 cm x 70 cm (h x b)
Lijst65 cm x 75 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd

Prachtig olieverf op doek van Guillaume Lo-A-Njoe.  Je kunt zien dat deze kunstenaar geïnspireerd werd door de Cobra kunstenaars. Net als Karel Appel vaak deed werden op dit doek ook dikke dikke lagen verf aangebracht. Titel: zeegezicht. Afmeting beeld: H60 x b70cm. Het werk is gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. 

Verzenden: onze verzenddagen zijn dinsdag - en donderdag.

Guillaume Theodoor Lo-A-Njoe (Amsterdam, 25 juni 1937) is een Nederlandse beeldend kunstenaar, thans (2019) werkzaam in Amsterdam-Noord. Zijn werk bestaat vooral uit schilderijen, meestal olieverf op doek, maar ook uit gouaches, houten beelden en objecten en zeefdrukken. Hij is van Surinaamse komaf. Geïnspireerd door kunstenaars van CoBrA ontwikkelde Lo-A-Njoe een stijl, die daarop aansluit en zich kenmerkt door een krachtig en kleurrijk palet. Zijn stijl is verwant aan het expressionisme en wordt tot de post-Cobra gerekend. Deze stroming is geïnspireerd op het werk van Oskar Kokoschka en Marc Chagall. Lo-A-Njoe is ermee verdergegaan, met een eigen signatuur, waarin abstracte en figuratieve elementen naast elkaar voorkomen.


ConditieZeer Goed

In zeer goede staat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Guillaume Lo-A-Njoe (1937)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (3)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (175)

Lid sinds 2011
5594 verkochte items
Alle items van deze verkoper (339)
Pinterest
75 cm
65 cm
70 cm
60 cm
Dit item is verkocht voor 684,25 (Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:31-12-2021 om 00:20
Eindtijd:03-01-2022 om 22:55
Biedingen (1)
Emil
31 dec. / 15:47
€ 595
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.