• Populair
  • 1e keer aangeboden
  • Aftersale
  • Laatste 24u geplaatst
  • Loopt vandaag af
  • Vanaf 1 euro
Deutsch
English
Français

Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel - Verkocht

Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 1.150,00 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!
Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!Herman van Rossum - Olieverf op paneel, Vrouw op stoel kopen? Bied vanaf 1250!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44618 verkochte items
Alle items van deze verkoper (462)
  • Herman van Rossum (1952-1991)
TypeSchilderij
Jaartal1981
TechniekOlieverf
DragerPaneel
StijlRealistisch
OnderwerpPortret
IngelijstIngelijst
Afmetingen10.5 cm x 7.5 cm (h x b)
Lijst27 cm x 24 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Uitzonderlijk fijn-geschilderd paneel van een dame in klassieke kleding, zittend op een stoel en kijken naar de toeschouwer.
Van Rossum was een meester van het verstoppen van kleine details; zo ziet er een parkietje in het kapjes, ligt er een takje in het gras en fietst er iemand in de achtergrond.

Langs de onderste rand rechts gesigneerd en gedateerd. Ingelijst in een klassiek ogende zwarte lijst.

Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende voorwaarden:

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden.

Oplage: Het oplagenummer op de foto kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer. Als wij meerdere exemplaren hebben in gelijke conditie, maken wij niet voor elk blad een nieuwe foto.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling en de afhandeling.

Bezichtigen: De aankoop valt onder de aankoopgarantie van Kunstveiling. Wilt u toch een werk bezichtigen voordat u een bod uitbrengt, dan is dat mogelijk op afspraak op de vestiging van Kunstveiling in Amstelveen (Dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur). Neemt u hiervoor contact met ons op.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een totale prijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk Volgrecht van maximaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

Voor internationale kopers: Dit item wordt aangeboden door Kunstveiling.nl. Indien u het item wint, ontvangt u een Nederlandse aankoopfactuur van Kunstveiling.nl.

Dit item valt onder de margeregeling
ConditieGoed

Goede tot zeer goede staat. Verspreid over het werk craquelé, doch zonder verfverlies. Licht oppervlaktevuil. 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Herman van Rossum (1952-1991)

Alle items van deze kunstenaar(1)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (320)

Lid sinds 2010
44618 verkochte items
Alle items van deze verkoper (462)
Pinterest
24 cm
27 cm
7.5 cm
10.5 cm
Dit item is verkocht voor 1.150,00(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:21-06-2022 om 13:11
Eindtijd:30-06-2022 om 10:29
Biedingen (1)
Rjvanweele
29 jun. / 19:40
€ 1000
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.