Niet of onleesbaar gesigneerd - Onbekend gesigneerd: Ets, Sans reponse - Verkocht

Onbekend gesigneerd: Ets, Sans reponse kopen? Bied vanaf 1!
Onbekend gesigneerd: Ets, Sans reponse kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Ets, Sans reponse kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Ets, Sans reponse kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Ets, Sans reponse kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeGrafiek (handgesigneerd)
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Sans reponse
Jaartal: 1978
Afmetingen blad: 43 cm x 27,5 cm (Beeld: 18 cm x 25 cm)
Oplage: 8/10
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder)
Materiaal: Ets op papier
Ingelijst: Nee
Conditie: Beeld in zeer goede staat, maar met wat vlekjes in de bovenrand en wat stipjes in de witranden om het beeld heen.


Het oplagenummer op de foto(‘s) kan afwijken van het hierboven genoemde correcte oplagenummer.

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden:

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout: Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.


Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQRW

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Niet of onleesbaar gesigneerd

Alle items van deze kunstenaar (46)
Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (330)

Lid sinds 2010
46954 verkochte items
Alle items van deze verkoper (651)
Pinterest
Dit item is verkocht voor 9,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:10-11-2017 om 10:34
Eindtijd:19-11-2017 om 10:34
Biedingen (5)
Helder
18 nov. / 22:27
€ 9
ebevdmolen
18 nov. / 22:27
€ 7
Helder
18 nov. / 18:51
€ 5
ebevdmolen
17 nov. / 17:02
€ 3
Helder
13 nov. / 22:13
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.