• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Niet of onleesbaar gesigneerd - Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst - Verkocht

Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 13,00

Vergelijkbaar item plaatsen
Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!Onbekend gesigneerd: Litho, Kachel en schoenen - Ingelijst kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (317)

Lid sinds 2010
43337 verkochte items
Alle items van deze verkoper (621)
  • Niet of onleesbaar gesigneerd
TypeGrafiek na 1900
Periode1945 t/m 1999
GesigneerdHandgesigneerd

Titel: Kachel en schoenen
Jaartal: Niet gedateerd
Afmetingen lijst: 66 cm x 51 cm (Beeld: 17 cm x 12 cm / 12 cm x 12 cm)
Oplage: 4/5
Gesigneerd: Ja, handgeschreven met potlood (rechtsonder beide afbeeldingen) Sticker op achterzijde: "B. Peeters" of "H. Peeters"
Materiaal: Litho op papier
Ingelijst: Ja, in aluminium lijst (klein blusje uit het glas linksboven)
Conditie:  Beeld in goede staat. Passe-partout is wat vuil
Herkomst: dit werk is afkomstig uit de collectie van International Flavors & Fragrances, te Hilversum (het voormalige Polak&Schwarz).

 


Bij foto´s van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.
 

 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling.nl in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door Kunstveiling.nl zelf gelden de volgende speciale voorwaarden.

Toeslag: Op deze werken zit een toeslag voor de koper van 10 euro per gewonnen item. Deze toeslag geldt ALLEEN voor werken aangeboden door Kunstveiling.nl zelf. (Zie ook www.kunstveiling.nl/toeslag).

 

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

 

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen tijdens kantooruren worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam. Als u uw aankoop/aankopen afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

 

Bezichtigen: Het is mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks dat u een aankoopgarantie heeft, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op het kantoor van Kunstveiling.nl in Amsterdam tijdens kantooruren, tenzij anders staat aangegeven.

 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Stel de verkoper een vraag’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden kunt u bekijken door op de button ‘Alle items van deze verkoper’ te klikken.

 

 

Administratieve code:

QQIFF

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 13,00
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:14-02-2018 om 11:32
Eindtijd:25-02-2018 om 11:32
Biedingen (6)
Eleo
19 feb. / 16:58
€ 13
egonvdb
19 feb. / 16:57
€ 11
Eleo
19 feb. / 16:57
€ 11
egonvdb
19 feb. / 16:57
€ 5
Eleo
19 feb. / 16:57
€ 3
egonvdb
16 feb. / 14:16
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.