Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new

Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!
Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!Massive curb chain in 18 Karat yellowgold with nice blue saphires, like new kopen? Bied vanaf 1999!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Sieraden
TypeSieraden
Periode2000 t/m Heden
TechniekGoud
Afmetingen0.8 cm x 18.7 cm (h x b)
Gewicht34.55 gram
GemerktDuits keur
Vertaald met Google Translate. Originele tekst tonen .
Dit is een curb-armband van 18 kt (750/-.) geelgoud met 4 saffieren cabochons van elk 1,9 ct. De kleur is mooi en nobel blauw met een zeer goede transparantie en zuiverheid, het totale gewicht van de saffieren is 7,6 karaat.

Deze armband is zeer solide gemaakt en bevat op regelmatige afstanden 4 saffieren in een bezelzetting, die perfect passen in de kinkettingstructuur.

De sluiting is een bakslot, dat vlak en onzichtbaar gesloten is in een saffieren zetting. Daarnaast is er een veiligheidsslot toegevoegd, waardoor het onmogelijk is om deze armband kwijt te raken.

De 4 spahirs zijn ingelijst, waarbij de onderkant opzettelijk open is gelaten. Hierdoor kan het licht vrijelijk door de stenen stromen en geven de saffieren hun populaire blauwe kleur.

Het effect van deze armband is zeer nobel en tijdloos, het kleurcontrast van het lichtgele goud met het prachtige saffierblauw springt direct in het oog.

De armband is 18,7 cm lang en weegt 34,55 gram.

Al onze sieraden zijn verkrijgbaar met een certificaat. De evaluatie vindt plaats volgens internationale richtlijnen als opgeleide edelsteenkundigen en diamanttaxateurs van de Duitse Gemmologische Vereniging.
Sinds 1961 zijn wij een door een familie gerunde juwelierszaak in het hart van Augsburg. Onze verkopers hebben alle opleidingen van de Duitse Gemmologische Vereniging afgerond en kunnen u daarom gekwalificeerd en uitgebreid adviseren. Ons assortiment bestaat bijna uitsluitend uit losse stukken uit verschillende sieradentijdperken. Wij staan voor goedkope en transparante prijzen, wij garanderen ten alle tijden de kwaliteit en omschrijving van de door ons gecommuniceerde sieraden!
ConditieNieuwstaat

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Sieraden

Alle sieraden (320)

Geplaatst door  schmuckschroll
FA. 

Lid sinds 2023
3 verkochte items
Alle items van deze verkoper (41)
18.7 cm
0.8 cm
Veiling is afgelopen
Veilinggegevens
Starttijd9-3-2023 om 16:37
Eindtijd18-3-2023 om 21:52
Openingsbod € 1999
Veilingkosten: 15%
AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAugsburg,  Duitsland
VerzendingAlleen binnen Europa

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.