Paul Huf - C-Print, Les Alpilles in Spring - Ingelijst (Zeer groot) - Verkocht

Paul Huf - C-Print, Les Alpilles in Spring - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Dit item is verkocht Toon item
Fotografie

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

Vergelijkbaar item plaatsen
Paul Huf - C-Print, Les Alpilles in Spring - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Paul Huf - C-Print, Les Alpilles in Spring - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!Paul Huf - C-Print, Les Alpilles in Spring - Ingelijst (Zeer groot) kopen? Bied vanaf 100!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Paul Huf (1924-2002)
TypeFotografie
Jaartal1988
TechniekC-Print
OnderwerpLandschap
IngelijstIngelijst
Afmetingen100 cm x 149 cm (h x b)
Incl. lijst101 cm x 150 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd
'Vincent van Gogh's footsteps'
Het kunstwerk is voorzien van een atelier stempel van Studio Paul Huf. Ook wordt het werk geleverd inclusief de twee boeken People en Record Covers van Paul Huf tot de voorraad strekt. De afgebeelde foto hoeft niet voor te komen in één van de boeken. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden.

Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11.00 - 17.15 uur.

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

Volgrecht: Voor werken met een hamerprijs (inclusief veilingkosten maar exclusief BTW) boven de 3000,- euro, is het wettelijk volgrecht van minimaal 4% van toepassing. Het volgrecht dient betaald te worden door de koper. Kunstveiling zal zorg dragen voor de financiële afwikkeling van de Volgrecht-vergoeding volgens de vastgelegde bepalingen.

ConditieZeer Goed
De plaat is wat vuil en heeft hier en daar zeer lichte krasjes.
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

Paul Huf (1924-2002)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (2)

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (362)

Lid sinds 2010
49799 verkochte items
Alle items van deze verkoper (222)
150 cm
101 cm
149 cm
100 cm
Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieAmsterdam,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd7-7-2020 om 15:41
Eindtijd20-7-2020 om 20:23
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.