• Populair
  • Loopt vandaag af
  • 1e keer aangeboden
  • Vanaf 1 euro
  • Vandaag geplaatst
  • Laatste kans
  • Alleen aftersale
Deutsch
English
Français

Paul Huf - C-Print op dibond, Groepsportret van Nederlandse reders - Verkocht

Paul Huf - C-Print op dibond, Groepsportret van Nederlandse reders kopen? Bied vanaf 1!
Dit item is verkocht Toon item

Verkoopprijs: € 17,25 (Incl. 15% veilingkosten)

Vergelijkbaar item plaatsen
Paul Huf - C-Print op dibond, Groepsportret van Nederlandse reders kopen? Bied vanaf 1!
Paul Huf - C-Print op dibond, Groepsportret van Nederlandse reders kopen? Bied vanaf 1!Paul Huf - C-Print op dibond, Groepsportret van Nederlandse reders kopen? Bied vanaf 1!Paul Huf - C-Print op dibond, Groepsportret van Nederlandse reders kopen? Bied vanaf 1!
Vergelijkbaar item plaatsen
Verkoper

Geplaatst door  Veilingmeester
FA. (314)

Lid sinds 2010
43169 verkochte items
Alle items van deze verkoper (631)
  • Paul Huf (1924-2002)
TypeFotografie
Jaartal1959
TechniekC-Print
OnderwerpFiguren
IngelijstDibond
Afmetingen50 cm x 59 cm (h x b)
GesigneerdOngesigneerd

Het kunstwerk is voorzien van een atelier stempel van Studio Paul Huf. Ook wordt het werk  geleverd inclusief de twee boeken People en Record Covers van Paul Huf tot de voorraad strekt. De afgebeelde foto hoeft niet voor te komen in één van de boeken. 

LET OP: Dit item wordt geveild door Kunstveiling in opdracht van de inbrenger. Voor items aangeboden door de Veilingmeester of Veilingmeester_Collecties zelf, gelden de volgende speciale voorwaarden.

Passe-partout/lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijst en het glas kapot is, zal dit wel vermeld worden. Passe-partouts worden op geen enkele manier gegarandeerd en ook niet altijd meegezonden. Alleen als een werk niet uit het passe-partout te halen is, zal dit vermeld worden. 

 Afhandeling: Wanneer u de hoogste bieder bent, ontvangt u na afloop van de veiling per e-mail van ons een factuur voor de aangekochte werken. Hierin vindt u de details m.b.t. de betaling. Werken kunnen op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00  - 17.15 uur worden afgehaald op het kantoor van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost. Als u uw aankoop afhaalt, betaalt u geen extra kosten.

Bezichtigen: Het is ook mogelijk om dit werk vooraf te bezichtigen. Ondanks de aankoopgarantie van Kunstveiling waar uw werk onder valt, kunt u het werk bekijken voordat u een bod uitbrengt. Bezichtigen kan op de vestiging van Kunstveiling in Amsterdam-Zuidoost op dinsdag t/m vrijdag tussen 11:00 - 17.15 uur. 

Vragen: Wij streven ernaar zo veel mogelijk informatie te geven in de veilingomschrijving. Heeft u echter nog vragen, gebruik dan de button ‘Vraag de verkoper’ om contact met ons op te nemen. Andere items die wij aanbieden, kunt u bekijken door op de naam van de verkoper te klikken.

ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item
Dit item is verkocht voor 17,25(Incl. 15% veilingkosten)
VEILINGGEGEVENS
Starttijd:09-03-2020 om 12:03
Eindtijd:15-03-2020 om 21:33
Biedingen (5)
borisnoord
15 mrt. / 11:10
€ 15
Marten16
14 mrt. / 09:12
€ 10
Anoeska55
11 mrt. / 18:51
€ 5
Heijden
10 mrt. / 15:41
€ 3
nelleke1958
09 mrt. / 15:09
€ 1
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.