Peter Donkersloot - Acryl op doek: Sigaretten roker (Sandro Botticelli's Venus)

Peter Donkersloot - Acryl op doek: Sigaretten roker (Sandro Botticelli's Venus) kopen? Bied vanaf 399!
Peter Donkersloot - Acryl op doek: Sigaretten roker (Sandro Botticelli's Venus) kopen? Bied vanaf 399!Peter Donkersloot - Acryl op doek: Sigaretten roker (Sandro Botticelli's Venus) kopen? Bied vanaf 399!Peter Donkersloot - Acryl op doek: Sigaretten roker (Sandro Botticelli's Venus) kopen? Bied vanaf 399!Peter Donkersloot - Acryl op doek: Sigaretten roker (Sandro Botticelli's Venus) kopen? Bied vanaf 399!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Omschrijving
  • Peter Donkersloot (1959)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999
TechniekAcryl
DragerCanvas (Doek)
StijlModern
OnderwerpPortret
IngelijstNiet Ingelijst
Afmetingen100 cm x 80 cm (h x b)
GesigneerdHandgesigneerd
Dit werk is onderdeel van de Schilderijen Special > 350 euro special.
Acyl op doek van Peter Donkersloot. Titel: Sigaretten roker, gebaseerd op Sandro Botticelli's Venus. Afmetingen doek: H100 x b80cm. Het werk is rechts onderaan, gesigneerd door de kunstenaar. De authenticiteit van het aangeboden werk wordt volledig gegarandeerd. Een certificaat van echtheid kan, op aanvraag, worden gemaild.

Lijsten: Beschadigingen aan lijsten worden niet beschreven. Indien een werk achter glas is ingelijsten het glas is kapot, zal dit wel vermeld worden. Bij foto's van ingelijste werken kan spiegeling zichtbaar zijn.

Bij aankoop kan het werk worden opgehaald in 's-Gravenzande ( vlakbij Den Haag(Scheveningen), Rotterdam en Delft en 5 minuten van het strand). De termijn voor het ophalen , bij vooruitbetaling, is zeer ruim, m.a.w. de koper kan het werk weken of zelfs maanden later ophalen en het zo mogelijk combineren met een bezoek aan één van de bovengenoemde steden of het strand. Het werk kan ook worden verstuurd via Swift(kleine kunstkoerier).

Peter Donkersloot (1959) groeide op in de bossen van de Veluwe en bracht een belangrijk deel van zijn jeugd door in de Betuwe. Dat bleek later van grote invloed te zijn op zijn werk.

Na de kunstacademie werkte Peter Donkersloot als reclametekenaar en illustrator. Halverwege de jaren ’80 kroop het bloed waar het niet gaan kon en stortte hij zich op zijn grote liefde; het vrije schilderen.
Peter Donkersloot is dag en nacht in zijn atelier te vinden en schildert in hoog tempo. In zijn portretten weet hij als geen ander het karakter te vangen. In zijn landschapsschilderijen spatten rustieke uitzichten van het doek met spannende vergezichten, luchten en weerspiegelende waterpartijen.
Wij hebben een grote collectie originele kunstwerken in de galerie in Kerk-Avezaath. Kom vooral langs om de prachtige collectie van Peter Donkersloot te bekijken.
Schilderijen en portretten, zowel getekend als geschilderd zijn ook in opdracht te bestellen. Uw persoonlijke wensen en ideeën bespreken wij met u en Peter Donkersloot. Niet alleen portretten behoren tot het portfolio van Peter Donkersloot. In opdracht schildert Donkersloot ook stadsgezichten, beroemdheden, dieren of vergezichten.


ConditieZeer Goed
GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Peter Donkersloot (1959)

Nederlands Nederlands Alle items van deze kunstenaar (4)

Geplaatst door  KiewitKunst
FA. (178)

Lid sinds 2011
5705 verkochte items
Alle items van deze verkoper (290)
80 cm
100 cm
Openingsbod € 399
Veilingkosten: 15%
Bied mee Bied mee
AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie's-Gravenzande,  Nederland
VerzendingAlleen per koerier
Veilinggegevens
Starttijd22-5-2023 om 16:57
Eindtijd5-6-2023 om 22:15
Let op: bij een bod in de laatste 5 minuten wordt de veilingduur met 5 minuten verlengd.

Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.