Peter Donkersloot.Groot werk uit de Big Fat Paintingserie.Don Corleone. - Verkocht

Peter Donkersloot.Groot werk uit de Big Fat Paintingserie.Don Corleone. kopen? Bied vanaf 600!
Peter Donkersloot.Groot werk uit de Big Fat Paintingserie.Don Corleone. kopen? Bied vanaf 600!Peter Donkersloot.Groot werk uit de Big Fat Paintingserie.Don Corleone. kopen? Bied vanaf 600!Peter Donkersloot.Groot werk uit de Big Fat Paintingserie.Don Corleone. kopen? Bied vanaf 600!Peter Donkersloot.Groot werk uit de Big Fat Paintingserie.Don Corleone. kopen? Bied vanaf 600!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Peter Donkersloot (1959)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Groot werk van Peter Donkersloot uit de Big Fat Paintingserie. De maat van dit werk is 100 x 120 cm.
Afbeelding Don Corleone. Peter heeft bij deze serie de ondergronden handmatig bewerkt met dikke lagen verf en daarna de afbeelding erop gezet. Ook de afbeelding is handmatig door Peter bewerkt. We kunnen dus spreken van een unica. Van deze afbeelding worden er in totaal 25 gemaakt, allemaal verschillend van kleur. Rechtsonder gesigneerd rechtstreeks uit de tube en op de achterzijde nogmaals gesigneerd en genummerd zodat er nooit meer als 25 van gemaakt zullen worden.Dit is 5/25 Lekker dik in de verf en een normale waarde van 1450 Euro. Het werk word geleverd met een certificaat van echtheid afgegeven door Donkersloot.Bieden vanaf 600 Euro op dit werk wat zeker een blikvanger in uw huis zal worden.

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
ObjectlocatieCapelle aan den IJssel,  Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd21-1-2017 om 11:21
Eindtijd28-1-2017 om 11:21
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.