Peter klashorst, origineel schilderij op spieraam. - Verkocht

Peter klashorst, origineel schilderij op spieraam. kopen? Bied vanaf 150!
Peter klashorst, origineel schilderij op spieraam. kopen? Bied vanaf 150!Peter klashorst, origineel schilderij op spieraam. kopen? Bied vanaf 150!
Vergelijkbaar item plaatsen
  • Peter Klashorst (1957)
TypeSchilderij
Periode1945 t/m 1999

Titel; daffy duck Kunstenaar; Peter Klashorst. Afmetingen 90 x 70 cm. Het werk betreft acrylverf op katoen en is reeds professioneel opgespannen.

Het werk is gemaakt in 2013. Peters rommelige en slordige manier met omgang van zijn materialen is zichtbaar in dit doek.

Op dit moment circuleert er veel vals werk van Peter rond. Om u de zekerheid te geven dat het hier een origineel werk van Peter betreft wordt dit werk geleverd met een digitale foto van het werk met Peter erop.

 

 

GarantieBij het plaatsen van het item verklaar ik mij akkoord met de garantievoorwaarden zoals deze gelden op Kunstveiling ten aanzien van een juiste omschrijving van het aangeboden item

De verkoper neemt de volledige verantwoordelijkheid voor dit item. Kunstveiling biedt slechts het platform bij deze transactie, welke direct met de verkoper afgehandeld dient te worden. Meer informatie.

Log in of registreer om de opbrengst te bekijken

AfhalenJa is mogelijk
Objectlocatie Nederland
Verzending
Veilinggegevens
Starttijd15-2-2016 om 15:47
Eindtijd29-2-2016 om 15:52
Biedingen (1)
Log in of registreer om de biedgeschiedenis te bekijken
Nog geen account?
Door een gratis account aan te maken kunt u bieden op {{numberOfItems}} items of zelf een item in de veiling plaatsen.